ROB LOST HET OP

RNV beheer, het bedrijf van Rob Noy, vindt zijn wortels in een 49 jaar oud familiebedrijf met een flinke  vastgoedportefeuille. Door  van jongs af aan in het familiebedrijf te werken, is Rob langzaam maar zeker een specialist geworden in ambtelijke procedures, regels en bureaucratische rompslomp, waar een gewoon mens grijze haren van zou krijgen.

Rob was eerst vooral gespecialiseerd in oplossingen in vastgoed- en huurrecht. Maar de expertise van Rob en zijn team heeft zich daarna verder uitgebreid tot vermogens- en bestuursrecht. RNV Beheer werkt vooral voor het MKB en particulieren. Samen met een klein en flexibel team, biedt Rob u een pragmatische oplossing, tegen verrassend lage kosten. Bel voor meer informatie over RNV Beheer 0478-855873 of mail ons 

 

KLANTEN OVER ROB

"Als kleine zelfstandige onderneming hebben wij het druk met het bedienen onze klanten, Dit is en blijft onze nummer één prioriteit, we doen dus waar we goed in zijn. Er blijft daardoor weinig tijd over om ons te verdiepen in "de kleine lettertjes" die toch ook heel belangrijk zijn. Gelukkig hebben we een betrouwbaar partij gevonden, die op zijn beurt weer kan doen waar hij goed in is.RNV Beheer hielp onlangs nog met het aanvragen van subsidie op een werknemer met een beperking tot de arbeidsmarkt. Met de hulp van RNV Beheer staan wij als onderneming een stuk sterker en dat geeft ons een goed gevoel.Ook op juridisch gebied sterkt RNV Beheer ons aan. Telefonisch advies is nooit een probleem, al komt Dhr. Noy ook graag even langs voor een 'bakkie'."

WOUT SUIJKERBUIK, WANROIJ

"Toen ik in grote problemen zat met een huurder die niet wilde betalen, heb ik op aanraden van een vriend, contact opgenomen met RNV Beheer. Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad! RNV Beheer heeft mij in alles geholpen en bijgestaan. De juiste stappen genomen en de juiste mensen ingeschakeld. Zij nemen het initiatief en volgen alles nauwlettend op. Ik heb mij nergens meer zorgen over hoeven te maken.

Nadat die huurder uiteindelijk uit het pand vertrokken is, heeft RNV Beheer heel snel voor nieuwe, betrouwbare huurders gezorgd. RNV Beheer zorgt feilloos voor alle administratieve afwikkelingen. RNV Beheer heeft de perfecte balans gevonden om het zakelijke en het persoonlijke in de relatie, strikt gescheiden te houden en dat werkt heel fijn."

MIEKE VAN CAMP, EREMBODEGEM

"RNV beheer is laagdrempelig, gemoedelijk maar tegelijkertijd deskundig en punctueel, ze hebben  mij in een slopend geschil met een verzekeringsmaatschappij bijgestaan en begeleid om de juridische aspecten en financiële haalbaarheid te verhelderen. Ze toonde zich zeer betrokken en betrouwbaar tijdens het gehele proces waarbij ook het na-traject in acht genomen werd.

Tevens heb Ik RNV Beheer ingeschakeld voor het opstellen van contracten, juridisch advies en incasso’s. Hiermee is er voor mij een grote zorg uit handen genomen en zijn er uit negatieve kwesties positieve resultaten gevloeid."

THEO ALDERS, AARLE RIXTEL

[unex_ce_button id="content_fst0aere3" button_text_color="#000000" button_font="custom_one" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#ffd300" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#ffd300" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="rob@rnvbeheer.nl" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]MAIL ROB[/ce_button]